Zomerpakketten & vakantiepakketten: geef een cadeaupakket aan je personeel of relaties.

De tijd breekt weer aan. Droom je ook van blauwe lucht, wuivende palmen en het geluid van de golven? Heerlijke verwarmende zonnestralen, luchtige kleding en even alleen doen waar je zin in hebt. Sfeervolle terrassen met verkoelende drankjes en plaatselijke lekkernijen. 

Bekijk dan nu ons uiteenlopende assortiment aan kleine vakantie en zomer cadeautjes. Met deze zomergeschenken ben je zeker van een leuke attentie of verrassend zomer presentje voor je relaties of personeel. Bekijk gauw ons assortiment aan fijne vakantie cadeautjes.

Leuke zomercadeaus vol lekkernijen

Wat is een zomerpakket en waarom geef je dit aan je personeel? Wij geloven erin dat een kleine attentie of kleine vakantie cadeautjes voor je personeel direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zo ook tijdens de periode rond de zomermaanden waarin medewerkers vaak op vakantie gaan en je ze nog een extra prettig gevoel kunt meegeven.

Onze vakantie cadeaupakketten zijn dan ook samengesteld uit de belangrijkste (strand)producten en strand kadootjes die echt niet kunnen ontbreken. Denk hierbij aan strandtassen, koeltassen, handige drinkbekers en mooie cocktailglazen voor op een zwoele zomeravond. Deze producten vullen we vaak met heerlijke lekkernijen als een dorstverlesser, chips en snoep, maar ook met strandballen, opblaasproducten en frisbees. Dit alles vormt samen een fantastisch vakantie pakket!

Zomers assortiment aan vakantie cadeaupakketten

Benieuwd naar de verschillende vakantie- en zomerpakketten? Bekijk hier de hardlopers uit ons assortiment:

 

StrandtassenRugtassenKoeltassenZomertasjesDrinkbekersDrinkflessenCocktailglazenWijnkoelers

 

Met deze zomercadeaus kan je nog eens aankomen op kantoor en bij je klanten. Wil je toch een ander cadeau? Bekijk dan hier ons hele aanbod aan zomer verpakkingen. Zo kies je zelf het mooiste zomer pakket uit.

Zomerpakketten 2023

Elk jaar geven we onze producten een update zodat ze voldoen aan de laatste trends van dat jaar, zo ook voor de zomer van 2023!

Wil je zeker weten dat je goed zit met je keuze voor jouw zomer pakket? Dan kun je altijd een blik werpen op onze top 10 aan zomergeschenken.

Zelf je zomerpakket samenstellen?

Bij Tezet maken we al onze pakketten zelf. Hierdoor kunnen we extra flexibel omgaan met jouw wensen voor jouw zomercadeau personeel. Wil jij net even iets anders dan een bestaand zomercadeau? Dan kan dat altijd even doorgeven aan onze klantenservice en zij helpen jou om het beste cadeau voor de zomer te maken. Een zomerpakket samenstellen is op deze manier niet alleen makkelijk, maar ook leuk!

Zomergeschenken personaliseren

Naast het zelf samen laten stellen van je presentje kunnen we bijna alle artikelen laten voorzien van je (bedrijfs)logo en iedere gewenste tekst. Zo maakt je jouw favoriete zomer attentie net wat persoonlijker. Zeer geschikte zomercadeaus zijn onder andere de caps, strand- bal, kussen en tas, cooler, rugzak en de koeltas.

Snelheid van leveren

Standaard artikelen kunnen wij snel en uit voorraad leveren. Wil je jouw zomer relatiegeschenken of zomercadeau personeel voorzien van een bedrukking, dan hebben we net even wat meer tijd nodig. Als je hiermee rekening houdt bij de bestelling dan kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van jouw zomer geschenk. Daar krijgen je personeel en relaties dan wel een persoonlijke zomer attentie voor terug.

Zomerpakket door de brievenbus

Zeker met het vele thuiswerken door de Covid-19 pandemie is het extra belangrijk om je personeel te blijven waarderen. Dit kan met onze waarderingspakketten speciaal voor thuiswerkers en de online borrels, maar natuurlijk ook met een zomerpakketje die door de brievenbus past. Het zomerpakket personeel of zomercadeau personeel is het ideale cadeau voor je medewekers. Doe daarom jouw collega's een vakantiepakket cadeau!

Speciaal om die reden hebben we brievenbuspakketjes aan het assortiment van vakantie cadeautjes toegevoegd. Deze pakketjes zijn handige verzenddoosjes met daarin wat snoep, maar ook zomerse producten zoals een strandbal, een zonnebril of een setje speelkaarten. Zo'n vakantiepakket is ideaal voor deze tijd van het jaar.

Door te kiezen voor een brievenbuspakketje blijft het verrassen van je medewerkers wat voordeliger doordat dit wat goedkopere pakketjes zijn en ze ook nog eens minder kosten om te bezorgen. Dit laatste komt natuurlijk doordat het per post gaat in plaats van de pakketdienst. Zo verras je gemakkelijk je medewerkers met een voordelig zomer cadeau.

Zomerpakket personeel laten bezorgen

Uniek kado personeel: wanneer je kiest voor een brievenbuspakketje, dan is het ideaal om deze ook rechtstreeks door ons te laten bezorgen op het huisadres van je personeel. 

Mocht je de wens hebben om de pakketten door ons te laten bezorgen, raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan verder en zorgen dat elk brievenbuspakketje netjes op de post gaat. Dit kan natuurlijk ook met de andere zomerse geschenken of jouw eigen samengestelde vakantie pakket.

Vakantie- & zomerpakketten bestellen bij Tezet

Onze vakantie cadeau pakketten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Heb je toch nog wat vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met de bestelling. Zo doe je gemakkelijk jouw collega's of kennis een vakantiepakket cadeau!

Wij gaan voor 100% resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij heeft gekregen, wat wij hebben beloofd. Daarom kun je ook zelf een zomerpakket samenstellen. Toch komt het wel eens voor dat er iets niet helemaal volgens planning verloopt. In dat geval zorgen wij voor een oplossing. Daar kan je van op aan, voor 100%. 

Verras nu snel jouw klanten of relaties met een zomer gift of vakantiepakket van Tezet. Kies dus ook in 2023 voor ons, dan zorgen wij dat je zomerpakket op de afgesproken datum bij jou op kantoor óf bij de relaties worden bezorgd! Kleine vakantie cadeautjes of een mooi vakantie cadeau pakket maken ook dit jaar weer het verschil. Doe daarom jouw personeel of relaties een zomerpakket cadeau!